top of page

Black Belt Lean

Voor iedereen die alle ins en outs van de Lean filosofie wil weten, is er de Black Belt Lean opleiding. Een intensieve, interessante en goed aangeschreven training die jou in je dagelijks werk sterker zal maken.  Black Belts Lean zijn in staat complexe verbeterprojecten te leiden die soms zelfs over de organisatiegrenzen heen gaan. Het Lean gedachtegoed en alle beschikbare methoden en technieken zijn leidend tijdens de hele opleiding en je carrière daarna.  

TRAININGSINFORMATIE

INHOUD
In 9 dagen maak je uitgebreid kennis met de wereld van Lean. Je leert hoe je een goed en degelijk verbeterproject kunt uitvoeren en hoe je dit kunt delen met je collega's. Verander- en projectmanagement is een belangrijk onderdeel van de opleiding.

DUUR:
Onze Black Belt Lean training duurt 9 dagen. Wanneer je bij ons al een Orange Belt training hebt gevolgd, duurt de Black Belt Lean training 7 dagen. Wanneer je bij ons al een Green Belt training hebt gevolgd, duurt de Black Belt Lean 5 dagen. Dit in verband met onze modulaire opbouw. Dit is inclusief 1 gezamenlijke coaching dag en 1 terugkomdag.

VEREISTEN:

Er is geen instroomeis.

 

KOSTEN
€ 6695,-

 

THEORIECERTIFICAAT

Na het behalen van het theorie-examen krijg je een theoriecertificaat. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

PRAKTIJKCERTIFICAAT

Wij zijn van mening dat een theorie-certificaat slechts beperkte waarde heeft immers, Lean moet je vooral DOEN.

Daarom dringen wij aan op het uitvoeren van twee verbeterprojecten met behulp van alles wat je hebt geleerd. Als jouw projecten elk een concrete gemeten verbetering opleveren van tenminste €50.000,- en dit wordt geaccordeerd door jouw opdrachtgever én wij hebben beoordeeld dat dit alles binnen de vereisten valt (o.a. je hebt de theorie aantoonbaar goed toegepast in jouw project) dan ontvang je het Black Belt Lean praktijkcertificaat.

Ons tarief voor beoordeling is €695,- exclusief BTW per project. Na goedkeuring van 2 projecten en het behaald hebben van het theoriecertificaat zijn aan het daarna te ontvangen praktijkcertificaat geen kosten verbonden.

PRAKTIJKBEGELEIDING

Wij adviseren om ons coaching pakket in te kopen. De slagingskans is dan aanzienlijk groter. Voor onze coaching hanteren wij een standaardtarief van €2195,- exclusief BTW. Coaching vindt vooral telefonisch en per mail plaats, maar in de prijs zijn inbegrepen maximaal 3 bezoeken aan de werkplek. Genoemde kosten zijn per project.

AANMELDING

Je kunt je zowel individueel als als groep aanmelden. Neem daarvoor contact met op ons via onze contactpagina..

bottom of page