top of page

Trainingen

Wij bieden trainingen aan zowel op het gebied van Lean als op het gebied van Six Sigma

Orange Belt Lean

Orange Belt Lean is de instaptraining. In twee dagen nemen we je mee in de Lean filosofie en de belangrijkste principes en instrumenten. Tussen de twee trainingsdagen heb je kleine huiswerkopdrachten.

Na de training ben je klaar om een verbeterproject op te pakken. Binnen uiterlijk 6 weken heb je een concrete, gemeten verbetering binnen jouw werkomgeving doorgevoerd. Dit klinkt ambitieus, maar we hebben een slagingspercentage van boven de 80!

Orange Belt trainingen starten regelmatig. Geef je op via ons contactformulier en we nemen contact met je op

Meer informatie over de Orange Belt Lean

Green Belt Lean

Voor diegenen die na de Orange Belt meer willen met Lean is er de Green Belt Lean training. Je leert meer Lean technieken, je gaat dieper in op de technieken die je al in de Orange Belt training hebt gehad en je krijgt inzicht in de DMAIC-structuur. 

Green Belts zijn in staat projecten te leiden die over de eigen afdeling heen gaan. In de Lean Six Sigma-wereld is de Green Belt een van de meest bekende opleidingen.  

 

Meer informatie over de Green Belt Lean

Green Belt Lean Six Sigma

Voor diegenen die na de Orange Belt meer willen met Lean en zich daarnaast ook willen bekwamen in de basisprincipes van Six Sigma is er de Green Belt Lean Six Sigma training. Je leert meer over de verschillende Lean technieken, je krijgt inzicht in de Six Sigma DMAIC-structuur met de daarbij behorende methoden en technieken en je maakt kennis met de statistische basisprincipes van Six Sigma. 


Green Belts Lean Six Sigma zijn in staat projecten te leiden die over de eigen afdeling heen gaan. In de Lean Six Sigma-wereld is de Green Belt een van de meest bekende opleidingen.  

Blue Belt Lean

De opleiding voor iedere manager die Lean wil leidinggeven is de Blue Belt. Lean Leidinggeven is resultaatgericht en zeer gefocust op het ontwikkelen van de eigen medewerkers.  

Alles begint met een heldere visie van waar je als afdeling naartoe wilt gaan. Je gaat dan ook niet "Lean implementeren", maar je gaat met je team samen de relevante problemen oplossen die jullie in de weg staan om het doel te bereiken. 

 

Black Belt Lean

Voor Green Belts die alle ins en outs van de Lean filosofie, Lean management en de daarbij behorende methoden en technieken willen weten, is er de Black Belt opleiding. Een intensieve, interessante en goed aangeschreven training die jou in je dagelijks werk sterker zal maken.  
Black Belts zijn in staat complexe verbeterprojecten te leiden die soms zelfs over de organisatiegrenzen heen gaan. Het credo: "In god we trust, all others must bring data!" is leidend tijdens de hele opleiding en je carrière daarna.  

Black Belt Lean Six Sigma

Voor Green Belts die alle ins en outs van de statistiek binnen Lean Six Sigma projecten willen weten, is er de Black Belt opleiding. Een intensieve, interessante en goed aangeschreven training die jou in je dagelijks werk sterker zal maken.  Black Belts zijn in staat complexe verbeterprojecten te leiden die soms zelfs over de organisatiegrenzen heen gaan. Het credo: "In god we trust, all others must bring data!" is leidend tijdens de hele opleiding en je carrière daarna.  

Meer informatie over de Green Belt Lean Six Sigma

Meer informatie over de Blue Belt Lean

Meer informatie over de Black Belt Lean

Meer informatie over de Black Belt Lean Six Sigma

bottom of page