top of page

Green Belt Lean

Voor diegenen die na de Orange Belt meer willen met Lean is er de Green Belt Lean training. Je leert meer Lean technieken, je gaat dieper in op de technieken die je al in de Orange Belt training hebt gehad en je krijgt inzicht in de DMAIC-verbeterstructuur. 

  
OVER EIGEN AFDELING HEEN
Green Belts zijn in staat projecten te leiden die over de eigen afdeling heen gaan. In de Lean Six Sigma-wereld is de Green Belt een van de meest bekende opleidingen.  

TRAININGSINFORMATIE

INHOUD
In 6 dagen maak je uitgebreid kennis met de wereld van de Lean filosofie en het bijpassende instrumentarium. Je leert hoe je een goed en degelijk verbeterproject kunt uitvoeren en hoe je Lean kunt delen met je collega's.

DUUR:
6 trainingsdagen (4 als je al beschikt over ons Orange Belt certificaat)

1 gezamenlijke coachingsdag

1 gezamenlijke terugkomdag

VEREISTEN:

Er is geen instroomeis.

KOSTEN
€ 2695,- exclusief BTW

€ 1950,- exclusief BTW voor de aanvulling op de Orange Belt
 

THEORIECERTIFICAAT

Het theorie-examen vindt plaats op de laatste trainingsdag. Na het behalen van het theorie-examen krijg je een theoriecertificaat. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

PRAKTIJKCERTIFICAAT
Wij zijn van mening dat een theorie-certificaat slechts beperkte waarde heeft immers, Lean moet je vooral DOEN.

Daarom dringen wij aan op het uitvoeren van een verbeterproject met behulp van alles wat je hebt geleerd. Als jouw project een concrete gemeten verbetering oplevert van tenminste €25.000,- en dit wordt geaccordeerd door jouw opdrachtgever én wij hebben beoordeeld dat dit alles binnen de vereisten valt (o.a. je hebt de theorie aantoonbaar goed toegepast in jouw project) dan ontvang je het Green Belt Lean praktijkcertificaat.

Ons tarief voor beoordeling en certificering is €450,- exclusief BTW

PRAKTIJKBEGELEIDING

Wij adviseren om ons coachingspakket in te kopen. De slagingskans is dan aanzienlijk groter. Voor onze coaching hanteren wij een standaard tarief van €1.475,- exclusief BTW. Coaching vindt vooral telefonisch en per mail plaats, maar in de prijs zijn inbegrepen maximaal 2 bezoeken aan de werkplek.

SPECIALS
Mocht je gezamenlijk met je eigen team een training willen volgen, dan kunnen wij dit ook organiseren. Groepsgrootte is dan minimaal 8 en maximaal 12 personen.

AANMELDING

Je kunt je zowel individueel als als groep aanmelden. Neem daarvoor contact met op ons via onze contactpagina..

bottom of page