top of page

Blue Belt Lean

De opleiding voor iedere manager die Lean wil leidinggeven is de Blue Belt. Lean Leidinggeven is resultaatgericht en zeer gefocust op het ontwikkelen van de eigen medewerkers.  Alles begint met een heldere visie van waar je als afdeling naartoe wilt gaan. Je gaat dan ook niet "Lean implementeren", maar je gaat met je team samen de relevante problemen oplossen die jullie in de weg staan om het doel te bereiken. 

TRAININGSINFORMATIE

INHOUD
De nadruk in deze training ligt op de Lean filosofie van coachend leiderschap. Hoe faciliteer jij jouw team om te werken aan het verbeteren van de producten en diensten voor de klant? En hoe motiveer je ze om dat ook continu te blijven doen?

DUUR:
5 trainingsdagen (4 als je al beschikt over ons Orange Belt certificaat)

Individuele coaching en begeleiding op de werkplek maximaal 4 x 2 uur

VEREISTEN:

Er zijn geen instroomeisen.

 

KOSTEN
€ 2695,- exclusief BTW.

 

CERTIFICAAT

Gedurende de looptijd van de training plus maximaal 3 maanden erna werk je met jouw team aan het verbeteren van de werkprocessen. Bij voldoende resultaat krijg je daarna het Blue Belt Lean certificaat. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

SPECIALS
Mocht je gezamenlijk met je eigen team een training willen volgen, dan kunnen wij dit ook organiseren. Groepsgrootte is dan minimaal 8 en maximaal 12 personen.

AANMELDING

Je kunt je zowel individueel als als groep aanmelden. Neem daarvoor contact met op ons via onze contactpagina..

bottom of page